top of page

Afsluitingen

Afsluitingen zijn de perfecte balans tussen privacy, veiligheid en esthetiek in uw buitenruimte. Wij creëren afsluitingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verfijnde uitstraling hebben, zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw tuinontwerp en uw leefomgeving te verbeteren.

Draad

Draadafsluitingen bieden een duurzame oplossing voor het afbakenen van uw eigendom, zonder afbreuk te doen aan de openheid van uw buitenruimte. 

image_edited.jpg
image_edited.jpg

Hout

Een houten afsluiting voegt warmte, natuurlijke schoonheid en privacy toe aan uw buitenruimte. Door een op maat gemaakte houten afsluiting die perfect past bij uw tuin, ontstaat een sfeervolle en functionele omheining die jarenlang meegaat.

Beton

Een betonnen afsluiting staat voor duurzaamheid en moderniteit in uw tuin.

Wij ontwerpen en plaatsen betonnen afsluitingen die niet alleen robuust zijn, maar ook een eigentijdse uitstraling geven aan uw tuin.

image_edited.jpg
image_edited.jpg

Steenkorven

Steenkorven zijn een eigentijdse en veelzijdige keuze voor het afbakenen van uw buitenruimte. Of het nu gaat om het creëren van een strakke grens of het toevoegen van een decoratief element, steenkorven bieden zowel functionaliteit als esthetiek.

Poorten

Poorten zijn de ingang naar uw tuin, de eerste indruk die bezoekers ontvangen van uw woning. Van klassiek tot modern, wij bieden een gamma aan stijlen en materialen om de perfecte poort te creëren die past bij uw smaak en behoeften, en die de schoonheid en veiligheid van uw woning versterkt.

image_edited.jpg
bottom of page