top of page

Beplanting en Gazon

Beplanting en gazon zijn de essentiële ingrediënten voor een levendige en uitnodigende tuin. Wij kiezen met zorg de juiste planten en onderhouden uw gazon met expertise, zodat uw buitenruimte tot leven komt met kleur en vitaliteit, en u kunt genieten van een groen tapijt onder uw voeten

Plantenborder

Een plantenborder is de omlijsting van uw tuin, dat kleur en textuur toevoegt aan de omgeving. Plantenborders worden zorgvuldig samengesteld met een harmonieuze mix van bloemen, struiken en bodembedekkers, waardoor uw buitenruimte tot leven komt.

e5c8f2dc-4014-43ca-a570-12e442f735ae_edited.jpg
image_edited.jpg

Hagen

Hagen zijn de natuurlijke omheining van uw buitenruimte, een levendige afscheiding die privacy biedt en tegelijkertijd een charmante uitstraling geeft. Wij plaatsen hagen die zorgvuldig worden geselecteerd en onderhouden, met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek,

Gazon

Het gazon vormt het groene hart van uw tuin, een weelderig tapijt dat uitnodigt tot ontspanning en plezier. Wij leggen niet zomaar gras aan; we streven naar perfectie, met zorgvuldige voorbereiding en hoogwaardig graszaad, zodat uw gazon een weelderige en gezonde uitstraling heeft waar u trots op kunt zijn.

image_edited.jpg
image_edited.jpg

Leibomen

Leibomen zijn de verfijnde blikvangers in uw tuin, die structuur en elegantie toevoegen aan uw buitenruimte. We plaatsen dit met precisie en vakmanschap, waardoor ze een tijdloze charme en stijl aan uw tuin geven.

bottom of page